Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Jurnale vizuale transformate în instalații de artă, expoziție-experiment la Muzeul de Artă Brașov

O serie de jurnale vizuale, transformate în instalații de artă, vor putea fi văzute în această săptămână la Muzeul de Artă Brașov, care în colaborare cu Liceul Vocațional de Arte Plastice „Hans Mattis-Teutsch” Brașov, invită publicul joi, 6 aprilie 2023, de la ora 12.00, la prezentarea expoziției „Jurnale”. Expoziția artiștilor de mâine ai Brașovului, poate fi vizitată în perioada 4-9 aprilie 2023 la sediul muzeului din Bulevardul  Eroilor nr. 21.

“Elevii Liceului Vocațional de Arte Plastice „Hans Mattis-Teutsch” Brașov vor fi prezenți în sălile Muzeului de Artă Brașov cu lucrări de artă realizate pe baza unor jurnale vizuale personale. Instalațiile construite în cadrul expoziției-experiment aduc în atenție calitatea propriilor experiențe în actul de creație.

În cadrul expoziției au fost implicați elevi din clasele V – XII, secțiile Arhitectură și Arte Plastice sub coordonarea profesorilor de atelier: Victorița Cățoiu-Truță, Andrei Dimeny, Raluca Cristea, Alexandra Nistor, Marius Brașoveanu, Silviu Blidaru, Manuela Zvîc, Marian Ioan, Mirela Raimer, Andrei Vetro, Simona Cadar și Horia Hudubeț”, transmite Alexandra Ardelean, referent de specialitate al departamentului de Comunicare și Relații Publice al MAB.

Organizatorii vă așteaptă la muzeu să descoperiți viitorii artiști ai Brașovului!Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania