Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Lansare de carte: ,,10 teme de istoria jurnalismului” – o carte scrisă de dr.Marian Petcu

LANSARE DE CARTE
,,10 teme de istoria jurnalismului”
autor: Marian PETCU

Un eveniment cultural specific jurnaliștilor, organizat de Asociația Județeană a Jurnaliștilor Profesioniști Botoșani cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoșani, va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie a.c., ora 15, în Sala ,,Enescu” a Hotelului ,,Rapsodia”.

dr Marian_PetcuApreciat în mediul academic, Marian Petcu, doctor in sociologie, este conferențiar la Departamentul de Antropologie Culturală și Comunicare, Facultatea pentru Jurnalism și Științele Comunicării – Universitatea București. ”Istoria jurnalismului şi a publicităţii în România” sau ”Jurnalist în România – istoria unei profesii” precum și altele sunt cărțile de referință, consacrate domeniilor de istoriei publicității, tipologiei presei, istoriei profesiei de jurnalist sau cenzurii presei.

Volumul ,,10 teme de istoria jurnalismului”, apărut la Ed. ,,Ars Docendi”, este un demers științific pentru a face cunoscută istoriei jurnalismului ca ramură a acesteia. Aici sunt prezentate 10 studii, din care, lecturate cu aprofundare, cititorul află numeroase informații despre evoluția profesiei de jurnalist și importanța acesteia în presă – ,,a patra putere în stat”. Cartea a fost scrisă pe baza unor concluzii și informații obținute prin studiul arhivelor publice și private.
AJJP-lansare-carteAbonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.593 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5