Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

O fotografie document: DAVID SI ROBERT

DAVID SI ROBERT

Apreciere, recunoștință, camaraderie și spirit de echipă, asta a arătat David Popovici la conferința de presă de la Aeroportul Otopeni la întoarcerea de la mondialele de la Budapesta.
Păcat că ”oficialii” nu au putut (să nu spun, vrut) să se comporte la fel!
           ”Voi continua să fac asta pentru că eu, la rândul meu, am avut idoli. Sunt onorat să fiu numit idolul unor copii. Îmi aduc aminte când l-am văzut prima dată pe Robert Glință, în 2016, la Internaționalele României, ținute la bazinul de la Dinamo, că îmi era tare rușine să cer o poză cu el, să cer un autograf.

         Ai mei m-au împins, așa cum fac și acum părinții cu copii care vor să facă poze cu mine: «Hai, hai, fă poză cu el. / Dar nu vreau să merg. / Du-te, du-te, că e ok». Și a fost foarte ok, pentru că Robert a fost și este un băiat foarte deschis, e și el idolul multor copii.

           Sper ca, împreună, să fim cei mai mari idoli din sport, poate. Robert mi-a spus atunci că a fost primul autograf pe care l-a dat vreodată și încă îl am undeva, prin sertare.

           E un lucru frumos să ai idoli și oameni pe care poți să-i urmărești cu sufletul la gură și care să te inspire atât de tare, cum sper că fac și eu acum”, a spus Popovici.

Text și foto primite de Ion N. Oprea, Iași, de la  prof. Valentina Lupu, Vaslui, 29 iunie 2022, de Sfântul Petru și Pavel.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania