Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Pentru promovarea culturii românești, să fim activi!

Institutul Național al Patrimoniului implementează Proiectul  SUSTCULT, finanțat prin Programul South East Europe , alaturi de Italia, Albania, Republica Macedonia, Slovenia și Grecia. http://www.sustcult.eu/cultural.php .

Proiectul are ca obiectiv crearea unui model de management cultural, care sa fie aplicat pentru monumentele de patrimoniu din Europa, precum Veneția, Insula Corfu, etc.

Din Romania a fost ales Orașul Horezu, având ca centru de interes Mânăstirea Hurezi, monument inclus în Lista patrimoniului mondial UNESCO din anul 1993.

În vederea realizării unui plan de management pentru acest obiectiv este necesară cunoașterea opiniei tuturor celor interesați, referitoare la modalitațile de punere în valoare a acestui monument de patrimoniu și a regiunii în care acesta se află.

Activismul cultural se poate manifesta, ca o contribuție importantă, prin a vă face cunoscută opinia, online, la adresa  http://sustcult.eu5.org/ .

Dacă  doriti să ajutați promovarea culturii  și totodată a  turismului românesc, FIȚI ACTIVI!Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania