Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Regulamentul Festivalului Național de Poezie Satirico-Umoristică „Ion Budai Deleanu”, Ediția a-VIII-a

ROMÂNIA ÎN ANUL MARII UNIRI – C[entum]
Revista Luceafărul (Bt), Anul – X

Primit pentru publicare: 03 Febr. 2018
Autor: Al. Florin ȚENE
Publicat: 04 Febr. 2018
Editor: Ion ISTRATE

Regulamentul Festivalului Național de Poezie Satirico-Umoristică
„Ion Budai Deleanu”
Ediția a-VIII-a
06 – 08.07.2018,  Geoagiu,  jud. Hunedoara.

 

Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură ,,Ion Budai Deleanu” a Orașului Geoagiu, organizează în perioada 06 – 08.07.2018 cea de-a opta ediție a Festivalului Național de Poezie Satirico-Umoristică „Ion Budai Deleanu”. Cu această ocazie se vor desfășura următoarele concursuri pe secțiuni:

1.Secțiunea POEZIE SATIRICO – UMORISTICĂ:  la această secțiune se vor trimite un număr de trei poezii cu temă liberă. Sunt acceptate toate speciile aparținând poeziei satirico-umoristice: sonet, rondel, fabulă, parodie, pamflet.
În cadrul acestei secțiuni, EPIGRAMA nu va fi luată în considerare.

2.Secțiunea VOLUME PUBLICATE: la această secțiune se vor trimite două volume din fiecare specie a genului satirico-umoristic (poezie, proză, antologii, albume de caricature, etc.).

IMPORTANT:

Pentru secțiunea: POEZIE SATIRICO- UMORISTICĂ, creațiile se vor trimite în câte trei exemplare, tehnoredactate computerizat și însoțite de un motto.  În alt plic separat se vor trece datele  participanților: Nume și prenume; Adresa exactă: localitatea, strada, numărul, blocul, scara, etajul, apartamentul, județul, codul poștal, numărul de telefon, faxul, e-mailul.
TEXTELE TRIMISE trebuie să fie ORIGINALE și să nu fi fost publicate până la data premierii, 07.07.2018.
PERIOADA DE ÎNSCRIERE PENTRU SECȚIUNEA MANUSCRISE ESTE: 08.02.2018 – 08.06.2018 (Data Poștei).
Comisia de jurizare va fi alcătuită din membrii care se vor stabili ulterior.
Se vor acorda următoarele premii pentru fiecare secțiune:
Premiul I, Premiul II, Premiul III, Mențiune. Se va acorda și Trofeul Festivalului, concurentului care va întruni cel mai mare punctaj în urma jurizării. De asemenea, juriul și organizatorii vor acorda și diplome speciale. Premiile vor consta în bani, diplome și cărți.
La secțiunea VOLUME PUBLICATE vor participa lucrările tipărite în perioada: ianuarie 2017- mai 2018.  Lucrările se vor trimite în două exemplare până la data de  01.06.2018,  pe adresa menționată, cu specificația „Pentru concursul de volum”. Volumele destinate concursului nu se restituie, ele intrând în fondul de carte al Bibliotecii Orașului Geoagiu.
La această secțiune se vor acorda următoarele premii: Premiul I, Premiul II, Premiul III, Premiul de debut, Mențiune. Premiile vor consta în bani, diplome și cărți.
Concurenții pot participa la toate secțiunile concursului, FĂRĂ RESTRICȚII.
Materialele vor fi trimise pe adresa:
Cenaclul Literar „Ion Budai Deleanu”, Str. Calea Romanilor, nr.112, C.P.335.400, Loc. Geoagiu, jud. Hunedoara, cu specificația „Pentru Festivalul Național de Poezie Satirico-Umoristică „Ion Budai Deleanu”, ediția a-VIII-a, Secțiunea…
Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0732/ 11.47.83 (persoană de contact Șimonați Claudiu Nicolae).
La concurs pot participa scriitori de peste tot din țară, membrii sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România, Ligii Scriitorilor din România sau a altor Asociații de Scriitori.

ATENȚIE!!!

Cei care vor înscrie texte care nu le aparțin sau părți copiate, vor fi descalificați din concurs. Organizatorii pot de asemenea să descalifice oricare concurent care nu dă dovadă de bun simț, respect și decență în comunicarea cu organizatorii, coordonatorii de proiect, juriul, etc.

Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării tremenilor și condițiilor festivalului și asumarea obligativității respectării lui!

PRECIZĂRI SUPLIMENTARE:

Câștigătorii concursului vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail în timp util, urmând să confirme prezența.
În cazul neprezentării la festivitate premiile se redistribuie.
Cheltuielile de cazare și masă pe perioada desfășurării evenimentului vor fi suportate de organizatori.

COSTURILE DE TRANSPORT VOR FI SUPORTATE DE FIECARE PARTICIPANT.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.570 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5