Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Resurse digitale utile în activitățile dedicate Crăciunului

Perioada de predare online a venit cu multe provocări, cadrele didactice au fost nevoite să se adapteze noilor cerințe pentru a continua să satisfacă nevoile elevilor. Predarea, în această, perioadă a presupus mult mai mult decât folosirea unui dispozitiv conectat la internet în locul unei săli de clasă. A presupus folosirea asiduă a multiplelor resurse digitale care s-au dezvoltat foarte rapid și eficient, resurse care ajută la predarea și interacțiunea cu elevii.
Toată această perioadă de perfecționare a cadrelor didactice în utilizarea tehnologiilor digitale ne este acum de un mare folos în predarea la clasă, în realizarea de diverse materiale  și proiecte pentru orice materie, făcând activitățile tot mai atractive și adaptate noilor nevoi ale elevilor. Aceste instrumente digitale pot face predarea, învățarea și evaluarea mai dinamice, ludice și interactive.

Dacă e să ne referim la perioada sărbătorilor de Crăciun, activitățile în care se învață, se prezintă și se practică obiceiurile de Crăciun pot fi foarte atractive, pe placul elevilor, integrând cunoștințe, abilități și valori specifice diverselor discipline de studiu.

Lectură completă : https://edict.ro/resurse-digitale-utile-in-activitatile-dedicate-craciunului/Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania