Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

ROTARY CLUB BOTOSANI. Programul de burse școlare “Prof. dr. Constantin Manolache”, termen în prelungire pentru depunerea dosarelor

Rotary -  afis bursa scolara SEPTEMBRIE 2015

ROTARY CLUB BOTOSANI prelungeste termenul de depunere a dosarelor in cadrul programului de burse scolare“Prof. dr. Constantin Manolache”.

Pentru sprijinirea elevilor cu performante , Clubul Rotary Botosani continua proiectul “Ajuta un copilsainvete”acordand si pentru anul scolar 2015-2016 un numar de doua burse scolare “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“. Valoarea unei burse este de 6.000,00 lei/an si se va acorda conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Este considerat eligibil pentru a aplica la BURSA SCOLARA ROTARY orice elev care urmeaza cursurile la invatamantul de zi in unitatile de invatamant din Municipiul Botosani si care:
– este elev în clasele IX – XI intr-o unitate de invatamant din Municipiul Botosani si are domiciliul în judetul Botosani,

– s-a remarcat la olimpiada – faza nationala si s-a clasat in primele 20 de locuri.

– are media generala a anului de studiu anterior peste 9,00.

– veniturile familiei sa nu depaseasca 1500 lei (valoare neta ce se va dovedi prin documente).

– nu beneficiaza de alte burse cu surse din mediul privat.

Dupa prima sesiune de depunere a dosarelor candidatilor (18 iunie – 10 iulie 2015), comitetul de acordare a burselor a decis prelungirea perioadei de depunere, pana la 25 septembrie 2015: catre Clubul Rotary Botosani la adresa Botosani, str.Postei nr. 6, receptie Hotel Europa – Botosani.

Dosarele depuse in perioada 18 iunie – 10 iulie au fost luate in considerare si vor fi analizate impreuna cu cele din a doua perioada de depunere.

Atribuirea burselor de studiu se va face in urma unui proces de evaluare a candidatilor inscrisi, lista bursierilor castigatori urmand a fi publicata in luna octombrie 2015.

Regulamentul programului, criteriile de eligibilitate si continutul dosarului de candidatura pot fi accesate pe pagina de facebook a clubului, la  https://www.facebook.com/events/931305763600075/ www.rotarybotosani.rooffice@rotarybotosani.rowww.facebook.com/RotaryBotosani Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal cea initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, care vor fi acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

Clubul Rotary – Botoșani, organizatie non-guvernamentala si non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private saupublice, profesioniști de elita in domeniullor de activitate, are ca principiu / obiectiv sustinerea performantei si a excelentei, prin implicarea in proiecte sociale, culturale, sportive si educationale, sub sloganul “A servi mai presus de sine insusi”.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania