Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Școala populară pentru formarea de modelatori ceramică

Un articol cu o astfel de informație a apărut acum un an, pe site-ul  botosaninews.ro, unde se aduce publicului o știre din spatiul administratiei locale.

Este vorba despre o propunere privind infiintarea unei Academii Populare a Ceramicii, la care Fundatia intiatoare nu a primit nici până în prezent un răspuns: ,,DA” ori ,,NU”.

Jurnalistii si-au făcut datoria, pe când alții…  NU!

Atunci la vot: un ,,DA” pentru jurnaliști și un ,,NU” pentru aleșii și actualii noștri edili, dacă vor mai avea curajul să candideze!

Suportul acestui neînsemnat comentariu îl găsiți  la http://botosaninews.ro/147023/administratie/o-fundatie-va-infiinta-o-scoala-populara-pentru-formare-profesionala-in-arta-prelucrarii-ceramicii/Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.581 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5