Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Muzeu de Artă și Academie Populară în Centrul Vechi

Sursa, http://www.ziare.com/botosani/stiri-actualitate/

Muzeu de Arta si Academie Populara in Centrul Vechi. Vezi cine propune!

Muzeu de Arta si Academie Populara in Centrul Vechi. Vezi cine propune!
Muzeul Judetean vrea sa deschida in Centrul Vechi un Muzeu de Arta, facand in acest sens o solicitare pentru a primi unul dintre spatiile puse la dispozitie de municipalitate.

„Muzeul Judetean detine in patrimoniu peste 2.500 de bunuri, pictura, grafica, sculptura, nume importante pentru arta romaneasca. Analizam aceasta optiune de a le oferi un spatiu acolo”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.Un spatiu in Centrul Vechi, in apropierea cuptoarelor, a solicitat si Asociatia Nationala pentru Dezvoltare Comunitara, in vederea deschiderii unei Academii populare a ceramicii.

„Este foarte interesanta propunerea lor. O Scoala Populara de formare in arta prelucrarii ceramicii, laborator pentru conservare si resturare. Ar fi un punct de atractie extraordinar pentru turistii foarte interesati de artefacte”, a afirmat primarul.

Articol complet la:

http://www.ziare.com/botosani/stiri-actualitate/muzeu-de-arta-si-academie-populara-in-centrul-vechi-vezi-cine-propune-3772658

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.593 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5