Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Scrisoare deschisă: FUEGO – „Limba română este patria cântului meu!”

6 [1024x768]

Fuego, interpretul  din Romania care permanent a promovat limba şi versul românesc,  este singurul artist care s-a gândit  astăzi, 31 august 2013, să omagieze „Ziua Limbii Române”,  oferind, în exclusivitate, publicaţiei „Luceafarul.net”, o scrisoare deschisă, prin care celebrează graiul strămoşesc, marcând un moment crucial de regăsire a rădăcinilor, consemnat prin poezie, cântec şi joc, prin repunerea în drepturi a tradiţiilor populare seculare, a momentelor şi valorilor care ne-au scris istoria.

[…]

Sursa: http://www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com/2013/08/fuego-limba-romana-este-patria-cantului.htmlAbonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.576 de abonați

2 comentarii la acestă însemnare

  1. Mariana Derscariu spune:

    Lăudabilă iniţiativa dlui Paul !

  2. petro spune:

    LIMBA NOASTRA-I O COMOARA PE CARE O ROSTIM UNICA IN LUME.UNICUL ARTIST CARE ELOGIAZA ,IN CANT SI VERS LIMBA ROMANA ,ZIUA LIMBII ROMANE ESTE SI VA FI IN VECI PAUL CIPRIAN SURUGIU-FUEGO.CELEBRUL FUEGO ESTE AMBASADORUL LIMBII ROMANE PESTE MARI SI TARI .FELICITARI SI TOATA STIMA ….PETRO PLOIESTI.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5