Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

TABLETA de MARIN IFRIM: Dacă revine Băsescu, va fi bal sovietic !

IfrimPrimit pentru publicare: 29 oct. 2016
TABLETA de MARIN IFRIM
Publicat needitat: 29 oct. 2016
Actualizare: 30 oct. 2016
Redactor de ediție: Georgică MANOLE
Editor: Ion ISTRATE

 

 

Dacă revine Băsescu, va fi bal sovietic !


Există părerea aproape unanimă că PSD va câștiga alegerile. Până și președintele României a declarat că nu va accepta un prim-ministru penal și recunoaște că PSD are mormoloci pe conductă. Dragnea nu poate fi mai mult decât ceea ce este și acum, un președinte penal al unui partid penal. Nu cred că vom avea premier PSD decât în cazul în care va fi reactivat moroiul principal, Ion Iliescu, cel cu zâmbet etern de Katiușă în masă. Ar mai fi o variantă, una foarte nenorocită. PSD îl poate propune în această funcție vitală pe Traian Băsescu. Nu e de glumă. De la Ponta și de la Dragnea te poți aștepta la orice. De-ar putea, de-ar fi după măselele lor, l-ar aduce în fruntea guvernului chiar și pe Hitler, iar Băsescu seamănă cumva cu Iliescu, măcar în privința dioptriilor moscovite. Cărările Iadului sunt asfaltate. Nula la nula, cum se spune în fotbal, adică 50 la sută la 50 la sută, 50 pentru fostul FSN și 50 pentru actualul PSD. În acest timp, liberalii dorm în somnul populației. Au dureri în coate și între bucile de culoare roșie a județelor. Dacă Traian Băsescu va ajunge premier, va fi jale. Va fi începutul sfârșitului.
Tehnocrații nu sunt așa de groaznici. Mai rău ne va fi cu de-alde Codrin Ștefănescu, colecționarul de timbre cu limbă sub ele. Țara se poate redresa după aceste alegeri. Depinde de viitorul prim-ministru, nu de Klaus Iohannis. Nu am nicio ideea despre cine ar putea fi noul prim-ministru, exceptând supozițiile de mai sus. Mă tem de Traian Băsescu. Dacă acesta revine, vom avea parte de un mare bal sovietic. El e cel mai nociv personaj politic din ultimul secol de istorie a României. Ajunge!Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.587 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5