Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Vis de Artist a sărbătorit Dragobetele

Duminică, 23 februarie 2014, Asociația culturală Vis de Artist a sărbătorit Dragobetele, ca în fiecare an, la Muzeul Județean Botoșani. Manifestarea intitulată ”Ne-ntâlnim… de Dragobete” s-a constituit în a 37-a ediție a programului multi-anual artistic-cultural și educativ ”Întâlnirea de
astăzi”. Muzică, dans și poezie, povești de Dragobete, declarații de dragoste, emoții și premii, toate acestea au fost incluse în cadrul programului realizat cu sprijinul profesorilor Cătălina Constantinovici, Florin Ciobanu, Rozalia Groza, Paul Ciprian Mihai, Carmen Socianu, Liviu
Ciulei. Au participat tineri talentați de la Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga”, Școala Populară de Arte – clasele de chitară și canto-muzică ușoară, Școala nr. 11, membri și voluntari Vis de Artist. Invitata acestei ediții a fost doamna muzeograf Steliana Băltuță, care a vorbit celor prezenți despre semnificațiile zilei de Dragobete.

Creațiile literare ale participanților pot fi citite accesând online revista Vis de Artist:
http://visdeartist.wix.com/visdeartist/apps/blog/year/2014/page/1, acolo unde se regăsește și cea mai frumoasă declarație de dragoste. Din cele 11 scrise în timpul derulării acestei manifestări, declarația considerată a fi cea mai frumoasă, fiind votată de public, a fost făcută de Alexandra Mihalache: ”Dragă Vis de Artist, Îți doresc să ai o primăvară plină de iubire alături de ai tăi talentați membri, din partea cărora să ai numai bucurii și realizări care să îți umple inima de fericire! Cu drag, Alexandra”.
Ea a primit o brățară realizată de Marta Paladi, voluntar Vis  de Artist.

Ediția ”Întâlnirii de astăzi” dedicată iubirii a prilejuit și evidențierea voluntarilor Vis de Artist care s-au remarcat prin pasiune și perseverență în cadrul Asociației, în anul 2013: Marina Barnea, Cosmin Mariciuc, Alexandra Mihalache, Marius Danalache, Ana Maria Gîbu și Georgiana Jașcanu – voluntarul nr. 1 Vis de Artist 2013.

3 4 5 8 11 12 16 22 26 33 35 38Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania