Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 15 → 2023

Altă bădărănie (vezi Luceafărul din 26 iulie 2022), de astă dată a fost vandalizata statuia savantului Nicolae Paulescu!

Altă bădărănie (vezi Luceafărul din 26 iulie 2022), de astă dată a fost vandalizata statuia savantului Nicolae Paulescu! Cine se teme de descoperitorul insulinei?

Preluată informația de la Virgil Ciucă,Ștefan Dumitrescu, Vasile Zărnescu, de pe Internet, Paula Romanescu, poetă, eseistă, traducătoare, din București, membră a Cenaclului la distanță ne redă fapta pe care o facem publică:

„Statuia din București a lui Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, a fost vandalizată. Dacă vă închipuiți că fenomenul neobolșevic, “cancel culture”, va ocoli România, vă înșelați.

Dacă vom sta pasivi, urmează Mihai Eminescu!

Actul revoltător a avut loc pe 11 septembrie. Presa până acum tace.  Dar ce a scris Nicolae Paulescu încât să deranjeze la peste un veac după nașterea sa? Una dintre cărtile sale este Spitalul Coranul Talmudul Kahalul și Francmasoneria.pdf , acum disponibilă gratuit pentru cititorii Incorect Politic cu un simplu click pe link.

Examen pentru patrioții din România

Cei care-l vor apăra pe Nicolae Paulescu în spațiul public se vor încadra pe linia Neamului, pe linia Românismului și pe linia Adevărului. Presa îi va murdări cu etichete de antisemitism, nazism, rasism și xenofobie.

Vom vedea în zilele următoare cine dintre cei care se pretind a fi patrioți vor avea curajul să-l apere pe marele savant și cine sunt lașii care vorbesc despre conservatorism în timp ce asistă pasiv la ștergerea și rescrierea istoriei neamului nostru”.

„SĂRMANA ROMÂNIE, SĂRMANE POPOR ROMÂN, SĂRMANĂ INTELECTUALITATE ROMÂNĂ, SĂRMANĂ ACADEMIE !  NE SCUIPĂ   TOȚI ȘI NOI STAM CU CAPUL PLECAT !

Ce dureros, si noi stam si doar vorbim ! TRIMITEM MESAJE,  NICI MĂCAR NU NE PLÂNGEM. ESTE O PROVOCARE GRAVA LA ADRESA  DEMNITĂȚII, A CULTURII ȘI ȘTIINȚEI ROMÂNEȘTI, A MEMORIEI COLECTIVE  ȘI A ISTORIEI ROMÂNE ! DOAMNE DUMNEZEULE, AI MILA DE NOI !” citim ce a scris Ștefan Dumitrescu.

Ion N Oprea, Iași, 17 septembrie 2022

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2023 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania