Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

,,Călătoria lui Codrin” a apărut la Ed.Agata

Calatoria lui Codrin, Maria Moisoiu, coperta [800x600] Maria Moisoiu și-a aplecat ispitele simțămintelor, așa cum e și firesc, lumii celor mici și le dedică un volumaș de povestiri și legende inspirate din viața trăită, de zi cu zi, alături de oameni sensibili și receptivi la tot ce e frumos și natural și unde bunul simț și respectul pentru semenii săi primează.
Toate sunt înmănunchiate într-o cărticică intitulată sugestiv ,,Călătoria lui Codrin”, care a apărut recent la Editura Agata.
Redăm mai jos argumentul autoarei:

Fulgerul copilăriei, prinos adus clipei

Norocul meu, care este întâmplarea, adică sâmburele în jurul căruia se adună fructul, a fost să întâlnesc un minunat copil cu nume de poveste, Codrin.
Ne-am cunoscut într-o călătorie, trecând Siretul în ţara unde frunzele codrilor respiră în cântec, cărările duc spre vârfuri de vis, coborând pline de magie pe-o nuia de alun fermecată, din cetină de brad ies mănăstiri sfinţite de demult, şi alte minuni ce fac din fiecare zi petrecută acolo, o poveste.
Trăirile lui Codrin, în acea lume de basm, mi-au dărâmat mândria de a fi singură cu poemele mele şi, lăsând deoparte începutul unui nou volum, m-am apucat să împlinesc povestirea ,,Călătoria lui Codrin”.
El, cu fulgerul copilăriei şi o splendidă zi de toamnă timpurie, m-a făcut să trăiesc impresia că pe măsură ce timpul trece, în loc să îmbătrânim, devenim copii.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

1 comentariu la acestă însemnare

  1. D.M.G. spune:

    Ma bucur intotdeauna de reusitele autorilor care se autodepasesc in creatie… Poeta Maria Moisoiu, un om sensibil si cu totul deosebit.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania