Revista Luceafărul
 • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

  Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 14 → 2022

  ,,Călătoria lui Codrin” a apărut la Ed.Agata

  Calatoria lui Codrin, Maria Moisoiu, coperta [800x600] Maria Moisoiu și-a aplecat ispitele simțămintelor, așa cum e și firesc, lumii celor mici și le dedică un volumaș de povestiri și legende inspirate din viața trăită, de zi cu zi, alături de oameni sensibili și receptivi la tot ce e frumos și natural și unde bunul simț și respectul pentru semenii săi primează.
  Toate sunt înmănunchiate într-o cărticică intitulată sugestiv ,,Călătoria lui Codrin”, care a apărut recent la Editura Agata.
  Redăm mai jos argumentul autoarei:

  Fulgerul copilăriei, prinos adus clipei

  Norocul meu, care este întâmplarea, adică sâmburele în jurul căruia se adună fructul, a fost să întâlnesc un minunat copil cu nume de poveste, Codrin.
  Ne-am cunoscut într-o călătorie, trecând Siretul în ţara unde frunzele codrilor respiră în cântec, cărările duc spre vârfuri de vis, coborând pline de magie pe-o nuia de alun fermecată, din cetină de brad ies mănăstiri sfinţite de demult, şi alte minuni ce fac din fiecare zi petrecută acolo, o poveste.
  Trăirile lui Codrin, în acea lume de basm, mi-au dărâmat mândria de a fi singură cu poemele mele şi, lăsând deoparte începutul unui nou volum, m-am apucat să împlinesc povestirea ,,Călătoria lui Codrin”.
  El, cu fulgerul copilăriei şi o splendidă zi de toamnă timpurie, m-a făcut să trăiesc impresia că pe măsură ce timpul trece, în loc să îmbătrânim, devenim copii.  Abonare la articole via email

  Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

  Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

  1 comentariu la acestă însemnare

  1. D.M.G. spune:

   Ma bucur intotdeauna de reusitele autorilor care se autodepasesc in creatie… Poeta Maria Moisoiu, un om sensibil si cu totul deosebit.

  Drept de autor © 2009-2023 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
  Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
  Server virtual Romania

  Statistici T5