Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Colecția ,,Cărțile Revistei LUCEAFĂRUL”. GHEORGHE BURAC: ,,… ȘI AȘA MAI DEPARTE”

Primit pentru publicare: 14 oct.2014.
Autor: Ion Istrate

Publicat: 14 oct.2014

Colecția ,,Cărțile Revistei LUCEAFĂRUL”

GHEORGHE BURAC : ,,… ȘI AȘA MAI DEPARTE”

 

Coperta,modifAstăzi, în redacția noastră, pentru o vizită de lucru,  au fost prezenți domnul Gheorghe Burac – redactor al Revistei Luceafărul – și doamna Valentina Burac, dascăli de seamă, care cuceritor de echilibrat își împart grijile și bucuriile vieții în valea Bașeului.

Cu acest prilej, s-a dat publicității cea de-a cincea carte din colecția ,,Cărțile Revistei Luceafărul” – …ȘI AȘA MAI DEPARTE – , a doua din seria autorului sau, mai precis, a șasea semnată de Domnia sa.

Volumul a fost expus publicului în cadrul prezentării organizate la redacție, din Centrul Istoric al Botoșanilor, de însuși autorul – prof. Gheorghe Burac -, cel care ,, […] își păstrează demnitatea muncii într-o deplină şi consecventă voinţă de a-şi respecta contractul cu viaţa […]  ca un […] maestru al satului de obârșie […].(A.M. Maluș).

La acest eveniment neuzitat , împreună am stabilit ca lansarea acestui volum să aiba loc în data de 26 octombrie, la Vlăsinești, cu prilejul ,,Festivalului vinului”, o acțiune obișnuită, în fiecare an, în organizarea primăriei din comună.

Cartea a văzut lumina tiparului, în principal, cu sprijinul  Primăriei Vlăsinești – primar ing. Lucian Trufin – și sub grija redacției Revistei Luceafărul. Prefața este semnată de Ana Maria Maluș, secretar de redacție.

Burac-1 [1024x768]

Sotii Burac [1024x768]

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania