Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Colecția ,,Cărțile Revistei LUCEAFĂRUL”. GHEORGHE BURAC: ,,… ȘI AȘA MAI DEPARTE”

Primit pentru publicare: 14 oct.2014.
Autor: Ion Istrate

Publicat: 14 oct.2014

Colecția ,,Cărțile Revistei LUCEAFĂRUL”

GHEORGHE BURAC : ,,… ȘI AȘA MAI DEPARTE”

 

Coperta,modifAstăzi, în redacția noastră, pentru o vizită de lucru,  au fost prezenți domnul Gheorghe Burac – redactor al Revistei Luceafărul – și doamna Valentina Burac, dascăli de seamă, care cuceritor de echilibrat își împart grijile și bucuriile vieții în valea Bașeului.

Cu acest prilej, s-a dat publicității cea de-a cincea carte din colecția ,,Cărțile Revistei Luceafărul” – …ȘI AȘA MAI DEPARTE – , a doua din seria autorului sau, mai precis, a șasea semnată de Domnia sa.

Volumul a fost expus publicului în cadrul prezentării organizate la redacție, din Centrul Istoric al Botoșanilor, de însuși autorul – prof. Gheorghe Burac -, cel care ,, […] își păstrează demnitatea muncii într-o deplină şi consecventă voinţă de a-şi respecta contractul cu viaţa […]  ca un […] maestru al satului de obârșie […].(A.M. Maluș).

La acest eveniment neuzitat , împreună am stabilit ca lansarea acestui volum să aiba loc în data de 26 octombrie, la Vlăsinești, cu prilejul ,,Festivalului vinului”, o acțiune obișnuită, în fiecare an, în organizarea primăriei din comună.

Cartea a văzut lumina tiparului, în principal, cu sprijinul  Primăriei Vlăsinești – primar ing. Lucian Trufin – și sub grija redacției Revistei Luceafărul. Prefața este semnată de Ana Maria Maluș, secretar de redacție.

Burac-1 [1024x768]

Sotii Burac [1024x768]

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.581 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5