Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Cu șfichiul, de-a valma. Tiza ,,Luceafărului de dimineață”, ,,LUCEAFĂRUL” din Botoșani

Primit pentru publicare: 06 mart.2015 
Autor: Ion ISTRATE
Publicat: 06 mart.2015

 

LucBCu șfichiul, de-a valma

Tiza Luceafărului de dimineață, LUCEAFĂRUL din Botoșani

 

Astăzi am primit la redacție un mesaj: Eugen Cojocaru, scriitor – cronicar dramatic,prozator, dramaturg, poet – si jurnalist radio semneaza in acest nr.2 o cronica la piesa lui Al.Dabija, piesa pe care a vizionat-o recent. Cum nu se afla in Bucuresti, m-a rugat sa-i procur 2 exemplare. La chiosc am fost indrumata spre Oficiile postale. Am cautat si pe la cateva, dar n-am gasit. Va rog sa ma ajutati pentru a intra in posesia celor 2 exemplare, editia din februarie 2015./Cu multumiri anticipate,/dr. Nicoleta DANDU

LucDEste vorba de nr.2/2015 al revistei Luceafărul de dimineață (http://www.revistaluceafarul.ro/index.html?id=5232&editie=198), publicație literară care apare cu sprijinul financiar al Primăriei Sectorului 2 București și USR. O faptă laudabilă pentru primăria bucureșteană și sindicatul scriitorilor români.

Și totuși, sigur, redutabila revistă are probleme cu susținerea și distribuirea formatului tipărit, de vreme ce se umblă prin tot Bucureștiul și nu poate fi găsită.

Tiza de la Botoșani, cu omonimul și misiunea mai clară pentru omagierea marelui român Mihai Eminescu – fondatorul spaţiului cultural românesc modern, este departe de gândurile oficiale ale instituțiilor și consiliilor locale de a primi atenția cuvenită, nici moral, nici material.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania