Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Festivalul Internaţional al Cântecului, al Jocului şi al Portului Popular „Vasile Andriescu”, înscrieri pentru etapa de concurs

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, în colaborare cu Primăria Municipiului Botoşani, organizează Festivalul Internaţional al Cântecului, al Jocului şi al Portului Popular „Vasile Andriescu”.

Manifestarea se află la cea de-a XVI-a ediție, iar anul acesta festivalul are ca noutate desfășurarea în două etape: etapa zonală (concurs) și etapa finală (festival).

Etapa zonală (concurs) este dedicată tuturor ansamblurilor și formațiilor din județul Botoșani, etapă în urma căreia vor fi selectate formațiile cu cel mai bun rezultat, acestea fiind premiate cu locul I, II și III, pentru a întruni participarea la etapa finală.

Invităm formațiile din localitățile județului Botoșani să ia parte la această etapă care va avea loc pe:

  • 10 iunie – Centrul Cultural din Curtești
  • 17 iunie – Centrul Cultural din Cordăreni
  • 18 iunie – Centrul Cultural din Albești

Perioada de înscriere pentru etapa de concurs este până pe data de 31.05.2023, fișa de înscriere se poate depune la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, str. Unirii nr. 10, prin poștă la adresa: Mun. Botoșani, Str. Unirii, nr. 10, CP 710233 sau prin e-mail la contact@centrulcreatieibt.ro .

Etapa finală (festival) va avea loc în perioada 1-2 iulie 2023 și va întruni pe scena de la Botoșani laureații etapei de concurs, alături de invitați din alte zone folclorice.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul festivalului care poate fi găsit pe site-ul : https://centrulcreatieibt.ro/regulamente/festivalului-international-al-cantecului-al-jocului-si-al-portului-popular-vasile-andriescu.htmlAbonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania