Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

GREPIT Next – conferință de promovare a domeniului STEM în Botoșani

Comunicat de presă

Titlu: GREPIT Next – conferință de promovare a domeniului STEM în Botoșani

Botoșani, 14 iulie –  Asociaţia GREPIT invită tinerii pasionaţi de tehnologie şi informatică la primul eveniment din seria GREPIT Next. Conferinţele sunt micro evenimente locale în cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice, prin intermediul cărora se dorește creșterea interesului tinerilor faţă de STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).
În data de 18 iulie, ora 12:00, în Centrul Vechi, la sediul Fundației Naționale pentru Dezvoltare Comunitară – Strada 1 Decembrie nr. 25.
Cei interesaţi vor putea participa gratuit la conferinţă, în urma completării unui formular de înscrierie pe site-ul www.grepit.info

Grepit

“Ne propunem să le povestim tinerilor despre posibilitatea de a participa la Festivalul de Tehnologii Informatice, organizat la Satul Prunilor, Dâmbovița, în perioada 30 august – 4 septembrie. De asemenea, vom susţine prezentări despre Internet of Things (IoT), realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AG).” a declarat un membru al Asociaței GREPIT.

 

Despre Festivalul de Tehnologii Informatice GREPIT 2015
Proiectul va urmări organizarea unei serii de evenimente menite să ofere un plus de învăţare practică tuturor participanţilor selectaţi şi să obţină o serie de resurse utile elevilor interesaţi de tehnologie şi informatică. Proiectul se va desfășura în perioada 13 iulie – 15 septembrie 2015 și va fi compus din două tipuri de întâlniri cu tineri (14-20 ani), unele concentrate ca timp şi organizate în cinci judeţe, iar evenimentul final, desfăşurat pe parcursul unei perioade de 6 zile, care va conţine o serie mai amplă de ateliere, schimburi de experiență și sesiuni de formare. Participarea la evenimentul final va putea fi posibilă în urma depunerii şi evaluării unui proiect, în funcţie de categoriile concursului.

Proiect de tineret finanţat de către Ministerul Tineretului şi Sportului în urma Concursului Naţional de proiecte de Tineret 2015.
Parteneri: Fundația Națională pentru Dezvoltare Comunitară, Revista Luceafărul.net

Despre Asociația GREPIT
GREPIT este un ONG fondat în Botoșani în august 2007.  Misiunea principală a organizației este de a realiza comunităţi de practică, susţinute de întâlniri periodice faţă în faţă, pentru a sprijini tineri în parcursul lor de formare de excelenţă în domeniul IT. Unul dintre proiectele semnificative ale organizației este concursul GREPIT care a adunat peste 350 de participanți, la cele 7 ediţii organizate în Botoşani și Ipotești.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania