Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Impactul pandemiei asupra dezvoltării social-educaționale și emoționale a elevilor. O cercetare calitativă

În condițiile pandemiei COVID-19, instituțiile de învățământ au fost nevoite să se adapteze unei crize care încă nu s-a finalizat, pentru a respecta restricțiile impuse de ordonanțele militare și pentru protejarea elevilor și a personalului angajat în învățământ. Directorii instituțiilor au fost nevoiți să reorganizeze activitatea în mediul online pentru a asigura supraviețuirea procesului de predare-învățare-evaluare prin dotarea cu resursele logistice existente în școli, și, mai apoi, pentru asigurarea unui bun climat de comunicare în condițiile neliniștilor apărute în noul context.

Cercetarea realizată a avut ca element central un studiu comparativ asupra impactului avut de pandemia de COVID-19 asupra dezvoltării social-educaționale și emoționale a elevilor din cadrul a două școli din județul Călărași, luate ca eșantion. Acest studiu de caz este bazat pe o situație reală, iar din motive de etică și protecție, în cadrul cercetării nu este prezentat numele instituție de învățământ. (…)

Lectură completă la : https://edict.ro/impactul-pandemiei-asupra-dezvoltarii-social-educationale-si-emotionale-a-elevilor-o-cercetare-calitativa/Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania