Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Interviu cu Neti Sandu – Horoscop PRO TV

NETI  SANDU : ”PRO TV, pentru mine, e o încărcătură, e ca o baterie mare din care mă încarc”

IOAN  VASIU : – Când și unde ați  făcut primii ”pași” într-o televiziune ?
NETI  SANDU : – Prima dată am fost invitată la TVR, la emisiunea Tribuna NonConformiștilorpentru că fusesem remarcată la simpozonul de Științe Psihotronice, de la casa de cultură Grigore Preoteasa.

I.V. : – Câți  ani  s-au  împlinit  de  când  lucrați  în PRO TV și de ce  ați  ales  această  televiziune ?
N.S. : – În PRO TV lucrez din 1995. La anul se fac 30 de ani. Dar eu am fost și la PROFM, care aparținea tot de trust, din 1993. Practic, sunt mai mult de 30 de ani.
Televiziunea nu am ales-o eu, m-a ales ea pe mine. Am fost la George Mihăiță, la revista Salut– revistă care a fost selectată să facă parte din programul radio al PRO FM -ului: Prieteni, ProFM, salut și, apoi, m-au reținut  de acolo, iar când a început PRO TV-ul m-au chemat și au zis să vin la rubrica de la matinal:Ora 7, Bună dimineața!. Așa am ajuns aici.

I.V. : – Sunteți cea mai cunoscută și apreciată  prezentatoare a horoscopului, din țara noastră. De ce ați ales acest  ”profil” și nu o altă  activitate  specifică  unui  post  de  televiziune?
N.S. : – Am ales-o în funcție de căutările mele interioare. Am absolvit filologia și după aceea am vrut să merg pe calea aceasta, să mă cunosc mai bine. Și așa am ajuns să mă duc la cursuri de Astrologie. Am văzut cum funcționează și după aceea m-a fascinat, pur și simplu. 

I.V. : – Ați  regretat  vreodată  că  nu  ați  practicat  o  altă  profesie ?
N.S. : – Nu am regretat. Mi-ar fi plăcut să fiu și profesoară, pentru asta m-am pregătit, dar ceea ce fac mi se pare deja un hobby de o viață.

  I.V. : – Ca astrolog, ce prevestiți pentru acest an celor care vor lectura  acest  interviu ?
N.S. : – Mi se pare un an imprevizibil, cu multe surprize în sensul celor  pe  care  le  estimam  noi – adică  am  făcut  câte ceva și ne așteptăm ca lucrurile alea, ca un bumerang, să se întoarcă cu bine spre noi, cu o cantitate  de  bine. Dar  sunt  convinsă că în funcție de cuadraturile  care  vor  fi  pe  cer, vor  fi  și  surprize  mai  puțin  plăcute. Așa  că  mi  se  pare  că  oricum  sunt  două  nuanțe  foarte  diferite. Jupiter – în Taur, până în Mai și Jupiter – în Gemeni, din partea a doua a anului –deci  nu  are  cum  să  fie  omogenitate. Punct.

I.V. : – Ce  înseamnă PRO TV  pentru  Neti  Sandu?
N.S. : – Pentru mine, înseamnă o platformă, o scenă, un loc, o postură  din  care  pot  să  spun ceva, din care oamenii ar avea ce să rețină, ce  să  câștige, ce  să  folosească. Dar, pentru mine, e o încărcătură, e  ca  o  baterie  mare  din  care  mă  încarc. Asta  înseamnă.     

                  Interviu consemnat de Ioan Vasiu /UZPRAbonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania