Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Leadershipul toxic în mediul școlar

În timp ce literatura existentă despre leadershipul toxic în mediile educaționale este limitată, prezența sa în școli a fost destul de des remarcată.
Dintre toate resursele din orice organizație, inclusiv educația, forța de muncă joacă un rol important în capacitatea organizației de a crește și de a evolua continuu. Succesul școlii este dependent de tipul de persoane, inclusiv liderii școlii și adepții, dar și de cantitatea de efort depusă atât de lideri, cât și de adepți. Prin urmare, conducerea școlii este adesea privită ca cel mai important factor în succesul și eșecul instituției în ceea ce privește organizarea.

Calitatea conducerii într-o școală are un impact ridicat asupra sănătății și succesului celor din cadrul unei comunități școlare. Cel mai evident loc pentru a începe examinarea toxicității școlilor este conducerea școlii. Directorii de înaltă calitate oferă sprijin pentru profesori, elevi și familii. Directorii servesc ca o forță călăuzitoare pentru succesul profesional și educațional în școala lor.

(…)

Lectură completă: https://edict.ro/leadershipul-toxic-in-mediul-scolar/Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania