Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Proiectul eTwinning „Learn differently, through projects!”

A învăța înseamnă a descoperi, a trăi cu ceilalți, a învăța cu mintea și cu inima, a învăța prin joacă și folosind aplicații online cât mai diverse, a învăța prin cântec și prin artă. Învățarea prin proiecte este un mod de a-ți surprinde elevii și de a-i determina să acorde atenție învățării, fără prea mult efort. Arta de a preda altfel este dedicată persoanelor care doresc să-și îmbunătățească modul de a preda, să o facă într-un mod relaxat, eficient și mai presus de toate, diferit.

Proiectul eTwinning „Learn differently, through projects!”  a fost desfășurat în anul școlar 2022-2023 la clasa a II-a B, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva. Proiectul a început în octombrie 2022 și se va termina în mai 2023. Am participat la activitățile proiectului alături de parteneri din România, Turcia și Bulgaria. Fondatorul principal al acestui proiect a fost doamna profesor Borș Elisabeta Edit de la Școala Gimnazială Apold, România. Pe tot parcursul proiectului am avut o comunicare și o colaborare excelentă între toți membrii, ni s-au oferit foarte multe informații utile de folosire a noii platforme ESEP, mai ales de către fondatoarea proiectului. (…)

Lectură completă la : https://edict.ro/proiectul-etwinning-learn-differently-through-projects/Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania