Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Raportul de seară. Dicționar special: MACSINIUC LIDIA

Maxiniuc,Lidia7.MACSINIUC LIDIA

Născută la data de 27 febr. 1976, în Vlăsineşti, a urmat cursurile claselor I-VIII la şcoala din satul de baştină, cele liceale la Săveni (promoţia 1994), când, orientându-se către o carieră didactică, s-a înscris şi a urmat Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” Botoşani, pe care a absolvit-o cu media maximă, în anul 2002, obţinând titlul de ÎNVĂŢĂTOARE-EDUCATOARE.

Având, la data aceea, deja o experienţă de câţiva ani în predarea LIMBII ŞI LITERATURII ROMÂNE la şcolile din Copălău şi Avrămeni, apreciată ca lăudabilă, în anul universitar 2003-2004 s-a hotărât să abordeze Facultatea de LITERE şi ŞTIINŢE ale COMUNICĂRII – LIMBA FRANCEZĂ, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, pe care a absolvit-o în anul 2008.

Cu un strălucit titlu de PROFESOR şi-a continuat activitatea la Şcoala Gimnazială din Avrămeni până în anul 2006.

De atunci, completează în mod fericit colectivul didactic din comuna noastră, între anii 2006 şi 2009, ca profesoară la Şcoala din Sârbi şi în continuare la Şcoala din Vlăsineşti.

Bucurându-se de toate recunoaşterile Consiliului de administraţie al şcolii coordonatoare, ale autorităţii locale şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, la începutul anului şcolar 2013 a fost investită în funcţia de DIRECTOR al acestei prestigioase unităţi de învăţământ, ale cărei destine le conduce cu responsabilitate, devotament şi demnitate.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.579 de abonați

2 comentarii la acestă însemnare

  1. Horga Mihai spune:

    Felicitări pentru tenacitate în realizarea unei cariere de excepție …de asemenea exemple avem nevoie, mai ales tineretul. Mult succes!

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5