Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Săveni. Eveniment cultural-geografic: lansarea Revistei de Geografie ,,Geopolis” nr.11

Primit pentru publicare: 07 nov.2014.
Autor: prof. Dumitru PNACU.
Publicat de Ion Istrate: 07 nov.2014.

  Săveni

Eveniment cultural – geografic
Lansarea Revistei de Geografie GEOPOLIS nr.11/2014

Geopolis,11

În cadrul activităţilor dedicate zilei Liceului Teoretic Dr.Mihai Ciucă din Săveni, vineri 6 noiembrie a avut loc lansarea Revistei de Geografie Geopolis nr.11.
Manifestarea a avut loc la CDI Săveni în prezenţa  elevilor, cadrelor didactice din liceu, reprezentanţi ai comunităţii locale, ai comitetului de părinţi şi ai ISJ Botoşani.

Revista este axată numai pe cunoaşterea mediului geografic local, pe cercetarea spațiului local săvinean, a comunității locale, pe viața școlii, pe conştientizarea şi educarea elevilor privind trecutul și prezentul.

Revista anuală, aflată la nr.11, este realizată de către elevii Cercului de geografie “Geopolis”, coordonator prof. Dumitru Pancu, redactor şef  eleva Adelina Șologon şi corectura – eleva Bianca Surciuc.

Revista conține 32 de pagini color și este editată impecabil de Editura Agata Botoşani, ISSN 1844-3869. Fiecare număr al revistei îl trimitem la Biblioteca Academiei Române.

Din partea ISJ Botoşani  a participat  inspectorul general, prof. Mihaela HUNCĂ,  donând liceului nostru 180 de exemplare din colecţia Revistei National Geographic.

Deasemenea reprezentantul ISJ Botoșani a anunţat oficial aprobarea  Centrul de Excelenţă pentru Tineri Capabili de Performanţe Pancu, [1024x768](CETPC) ce va funcţiona, în anul şcolar 2014-2015 cu avizul  Ministerului Educației.
Scopul  Centrului de Excelenţă este de a asigura elevilor cu abilităţi geografice speciale o pregătire deosebită, mai bine focalizată pe aptitudinile şi nevoile lor de instruire, să promoveze metodologii şi instrumente pentru depistarea valorilor autentice din zona oraşului Săveni şi stimularea creativităţii specifice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

2 comentarii la acestă însemnare

  1. Nicolae Iosub spune:

    Felicitari D-le Pancu pentru activitatea pe care o desfasurati cu elevii si pentru revista!

  2. Marius spune:

    Felicitari !

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania