Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

“TIMPUL CUVINTELOR”, O CARTE DE VIZITĂ ABSOLUT NECESARĂ

REVISTA “TIMPUL CUVINTELOR”, O CARTE DE VIZITĂ ABSOLUT NECESARĂ

Motto:
„Învăţat e omul care nu termină niciodată de învăţat” ( L. Blaga)

O nouă revistă şcolară, cu un nume semnificativ, „TIMPUL CUVINTELOR”, a ieşit din dorinţa de a schimba fundamental modul în care se face educaţia, acela de a pune elevul în centrul întregului proces instructiv-educativ. O revistă este o formă de investiţie în educaţie, un pas înainte spre preocuparea permanentă de a face din şcoala noastră una modernă.

„TIMPUL CUVINTELOR” va fi, cu siguranţă, o cale prin care elevii vor fi educaţi să înveţe mai bine, să se adapteze mai rapid noilor exigenţe, să-i formeze ca viitori oameni maturi într-un sistem de valori puternice.

Revista aceasta îi va învăţa pe elevi să preţuiască democraţia şi libertatea şi, nu în ultimul rând, elementarul bun-simţ. Va fi o revistă care va reprezenta elevii şi părinţii ciclului primar, dar şi pe învăţătorii lor. Va fi locul în care se vor regăsi toţi cei cu rezultate bune în diferite domenii. Activităţile extraşcolare vor fi pe primul loc în paginile sale, dar nu vor lipsi nici interviuri cu scriitori, artişti, persoane cunoscute din comunitatea locală, părinţi ai elevilor, momente din experienţa pozitivă. Revista „TIMPUL CUVINTELOR” va fi, cu siguranţă, o carte de vizită absolut necesară, fiindcă în ea îşi vor găsi loc talentele literare, artistice, cei cu idei, în general, pasiunile elevilor.

Cu siguranţă, revista va promova imaginea comunei Hăneşti, aducând în faţa cititorilor şi obiectivele de valoare istorică, geografică, culturală, etnografică, fiindcă a privi prezentul şi viitorul fără a-l lega de trecut, ar fi o mare greşeală, având în vedere că mai ales prin tradiţii ne păstrăm identitatea.

Urez succes revistei „TIMPUL CUVINTELOR” având convingerea fermă că: 1. va populariza imaginea şcolii în comunitate; 2. va cultiva aptitudini şi talente; 3. va stimula creativitatea; 4. va fi un loc de exprimare a elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice; 5. va deveni un document autentic peste ani.

Prof. Lucian Manole
Director, Şcoala Gimnazială „Teofil Vâlcu” HăneştiAbonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

2 comentarii la acestă însemnare

  1. D.M.G. spune:

    Foarte frumoasa aceasta initiativa a publicarii revistei TIMPUL CUVINTELOR!

  2. Puscasu Mircea spune:

    In comuna Hanesti cand spui numele Manole, spui Cultura. O implicare in viata cetatii si dincolo de granitele ei. Noi cei nascuti pe aceste meleaguri si plecati departe, atenti la ce se intampla acolo, le multumim pentru ceea ce fac.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania