Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

UZPR pe noi coordonate

La data de 17.11.2023 în sediul Bibliotecii Județene ”George Barițiu”, din Brașov a avut loc o întâlnire a conducerii centrale a UZPR cu o parte  a conducerii filialelor din teritoriu. Din partea conducerii centrale a participat președintele UZPR, Sorin Stanciu, însoțit de Emil Stanciu, membru al Comisiei speciale de modificare a Statutului UZPR, și de Marius Simion, asistent al președintelui. De cealaltă parte prezența a fost asigurată de către președintele Filialei Brașov-Covasna Ioan Pămpărău, cu o prezență consistentă a membrilor filialei, respectiv șefii Filialelor Bistrița – Marcel Seserman, Bistrița-Năsăud – Elena Cîmpan, reprezentantul Filialei Mureș-Harghita, Nicolae Băciuț, și al Filialei Sibiu, Dragoș Bako.

Dicuțiile, au avut ca punct central modificarea Statului UZPR. In ceea ce ne privește modificarea statutului constituie un moment de cotitură al funcționării UZPR și, în funcție de profunzimea și claritatea modificărilor ce vor înserate în noul statut, va creiona direcția uniunii pe următorii 10-20 de ani. Noile genuri sau specii jurnalistice trebuie abordate într-o manieră integrantă atâta timp cât ele reflectă o realitate care nu poate fi negată. Pe de altă parte trebuie avute în vedere strict acele activități care se circumscriu creației jurnalistice și publicistice, definite în mod clar și fără sensuri duale. Din păcate mass-media abundă de tot felul de știri și informații care nu numai că nu au nicio valoare, ci dimpotrivă caracterul lor nociv fac mult rău societății.

De la Biblioteca Județeană din Brașov discuțiile s-au mutat întrun cadru informal la sediul Tipografiei  Ecran Magazin, unde sunt găzduite ședințele lunare ale Filialei Brașov-Covasna, locație unde au putut fi admirate expozițiile de grafică, realizate de Eugen Moga, cu portrete ale membrilor UZPR din Filiala Brașov-Covasna.

Nicolaie Pavel: membru UZPR

 



Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania