Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

WEEK-ENDul BUZZ: 5 ani de Buzz la Botoșani

Primit pentru publicare: 17 febr.2016
Autor: Ioan MAFTEEV
Publicat: 17 febr.2016                 

 

 

Buzz,MafteevWEEK-ENDul BUZZ: 5 ani de Buzz la Botoșani

Lansare de carte, expoBUZZ și competiție de reportaje

Week-endul acesta este… Weekendul BUZZ. Weekendul când se împlinesc 5 ani de când în Botoșani, în județul acesta al geniilor,  s-a născut o idee care răscolește, emoționează, transmite, o idee în care credem cu toții, de la mic la mare. O idee care naște zi de zi, oră de oră, idei, fraze, propoziții. O idee care salvează sufletele de răutate, de vicii, de obstacole. O idee căreia i-am zis acum 5 ani… BUZZ.

Trei evenimente vor fi organizate la finele săptămânii, sâmbătă și duminică, pentru a marca frumos primii cinci ani de viață ai ziarului scris de copii și adolescenți în Botoșani.

Toate cele trei evenimente se vor petrece la Muzeul Județean  și vor avea ca scop promovarea și susținerea copiilor talentați.

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 12.30, botoșănenii sunt invitați în holul Muzeului Județean la vernisajul ExpoBUZZ, ocazie cu care ne vom aminti de primii ani de existență aici, în Botoșani, vom cântări evoluția noastră în timp și vom depăna nsicaiva amintiri.

Tot sâmbătă, de la ora 13.00, la muzeu, dar la sala polivalentă, Denisa Sandu de 13 ani își va lansa prima carte Deni sanduintitulată “O fată care ascultă rock”, realizată cu sprijinul Asociației FairPlay și al poetului Sorin Poclitaru.  Denisa Sandu este elevă în clasa a VII-a la Școala nr. 11 și face parte din redacția Buzz de aproximativ doi ani. Cartea  sa vorbește despre o tânără din America, ce trece prin tot felul de întâmplări în căutarea celui care i-a ucis tatăl. Tânăra află o serie de adevăruri care i-au fost ascunse  ani la rând de familie și care, deși produc un șoc puternic în  mintea și sufletul ei, ea demonstrează un caracter și o personalitate puternică specifice în general oamenilor ascultători de rock.

Duminică, 21 februarie, tot la muzeu, la sala polivalentă, de la ora 11.00,  va avea loc Festivitatea de premiere a concursului de reportaje VerDEEE pentru Botoșani, organizată în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec și Patrula de Reciclare. Cu această ocazie, vor fi vizionate reportajele pe teme de mediu realizate de reporterii Buzz aflați în concurs, după care copiii vor fi premiați.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania