Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Eveniment literar la Darabani

Eveniment literar la Darabani

 Cel mai nordic oraş al ţării va găzdui vineri, 4 noiembrie la ora 11,30, o manifestare literară deosebită. In acestă zi, în sala de festivităţi a Primăriei,  poetul Victor Teişanu, directorul bibliotecii oraşului, membru al Uniunii Scriitorilor, cel care de-a lungul timpului a atras atenţia unor comentatori avizaţi ai fenomenului poetic naţional asupra cărţilor sale ce apăreau într-un ritm măsurat şi negrăbit, îşi lansează ultimele sale cărţi publicate  în acest an. Intitulate: Călătorie în cerc, editura Dacia XXI, colecţia Poeţi contemporani şi Mizez pe tăcere, Editura Limes, cărţile, apărute la edituri clujene,  au fost mai întâi lansate cu  succes în oraşul de apariţie iar acum  iubitorii de literatură din Darabani au prilejul de a se întâlni cu noile  apariţii  şi cu autorul lor al cărui  profil  literar va fi prezentat de către scriitoarea Lucia Olaru Nenati. 

Prezenţa confraţilor de condei din Botoşani şi a maestrului violonist Constantin Lupu este menită să  contribuie la întregirea unei manifestări de aleasă ţinută culturală.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.577 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5