Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Noua civilzație afro-asiatică-un dezastru demografic –alimentat de sloganurile de peste ocean

OPREAINPrimit pentru publicare: 28 oct.2015
Autor: Ion N. OPREA, Membru Fondator de Onoare al Rev. Luceafărul(Bt)
Publicat: 28 oct.2015

 

Noua civilzație afro-asiatică-un dezastru demografic –alimentat de sloganurile de peste ocean

 Imigrația soluție a contracărării scăderii natalităii europene? Se pare că da!

Circulă pe net și e bine să reținem spusele lui  George Soros – „Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii  albi se naşte acum”

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa.

Iata ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreste „rasei albe”:
        „A simți și chiar crede că rasa albă este  inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa  și documentele curente. Fie ca țara vestică a rasei albe să  piară în sânge și suferință. Trăiască societatea  multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!

Trăiască Anarhia!

         Vom afirma în mod deschis  identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma  cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum.

        Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul  păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre,  bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va   dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb  şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.” – În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014.

Incitarea la disparitie a popoarelor autohtone din Europe se  regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a gazdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.

`       Conform  raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume  „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi  îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de  imigraţi.”

        Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât  de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei.

        Dacă privim în jur in Europa de azi, observam ca planul, pare că s-a  realizat deja aproape în întregime.

        Războiul demografic din Europa  e la apogeul sau, iar extincția popoarelor autohtone ale Europei pare mai  aproape ca oricând: In 15 ani, jumatate din populatia Europei vor fi musulmani. 

Asta fara imigratia masiva de azi, a sute de mii daca nu chiar milioane de imigranti care bat deja la ușa Europei, in aceste zile.

        Suntem  martorii deprecierii Europei. Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la amestecul etnic  forţat.

        Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în  valurile de imigraţi afro-asiatici.

        Sub dubla presiune a  ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru  demografic in care sunt tarate iar pe de alta parte sub presiunea smecheriilor  „umanitare” propagate zilnic de organizatiile si ONG-urile bine sponzorizate de  peste ocean precum si a apelurilor „la solidaritatea si umanitate” lansate  continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmareste acceptarea „ca  necesitate umanitara” a colonizarii Europei cu milioane de imigranti.

        Si ca sa fim bine intelesi si sa nu dam loc la false interpretari,  afirmam deschis ca IMIGRANTII (proveniti din tarile distruse de razboaie si  „revolutii”, razboaie si „revolutii” programate „de aceeasi” care au programat  si acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem si noi AUTOHTONII.
In acelasi timp, se urmareste a se impune europenilor o ideologie  care le neaga propriile origini si prin care se incearca distrugerea propriei  lor identitati etnice, istorice si culturale.

A-ti conserva  identitatea etnica, istorica si culturala e un drept al oricarui popor si al  oricarui grup etnic. Aceasta conservare a propriei identitati nu presupune in  sine, atacarea vreunui unui alt grup etnic.

Cei care incearca sa  insinueze acest lucru sunt mincinosi si o fac fiind rau intentionati. Motivul  care ii mana este ura lor fata de identitatea etnica, istorica si culturala a  altor popoare.

        Dimpotriva conservarea propriei identitati etnice,  istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea  identitatilor oricaror altor popoare si ale oricaror altor grupuri etnice.

        Prin urmare toti cei care califica drept „xenofobie, extremism,  etc…”, dreptul inalienabil al fiecarui popor de a-si conserva identitatea  etnica, istorica si culturala nu fac decat sa atace cu ura acel popor, nu fac  decat sa se dedea ei insisi la actiuni pline de ura, xenofobie si rasism  impotriva acelui popor.

        In lunga lista a acestor organizatii  intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stanga: comuniste,  anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre  ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit  averea prin falimente si prabusiri ale monedelor si titlurilor de stat  nationale, adica miliardari care au adus saracie si suferinta popoarelor si care  numai „binefacatori ai celor multi de pe aceasta planeta” nu sunt.

        Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la  identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca sa-ti  pastrezi identitatea e „rasism” si ca pastrarea identitatii culturale, istorice  si nationale „e o idee extremista si complet greşita”, si fac asta doar pentru  că vor ca noi să devenim doar nişte cetateni orbi care sa consumam ceea ce ni se  ofera atat mental cat si material.

        Este exact ceea ce propune si  ziarul german „Der Spiegel” in aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce  propaganda incearca Germania sa scape de o parte din refugiati si sa-i  redistribuie fara voia acestora in Europa de Est.

‘Der Spiegel’: ”Imigrația:  Europa de Est ratează o oportunitate”

        Mai mult, cancelarul german,  Angela Merkel ameninta statele Uniunii cu „actionarea lor in justitie si cu  procese europene” daca nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranti,  cote fixate de Germania si de Uniunea Europeana pentru fiecare stat european

        Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor  inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile.

        Numai  ca masurile economice si politice care se iau sunt exact contrare.

        Situatia  depopularii masive a Romaniei si a Europei de Est in ultimii 25 de ani prin  pauperizarea populatiei precum si uriasul influx de imigranti care se pregateste  acum sa fie trimis in tarile europene sunt fapte incontestabile in acest  sens.

        Cazul Romaniei care a cunoscut cel mai mare exod din istoria  sa cu 4 milioane de romani plecati si cu o scadere a populatiei de 13% la  fiecare 10 ani este relevant. Dupa 2100, daca actualele trenduri se mentin,  Romanii vor ajunge o minoritate de doar 20%, in propria lor tara. Si asta fara  sa luam in considerare marile luxuri migratoare de care vorbim. Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnica.

        La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate  proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se  accelerează dispariţia acestuia. Singurul scop al acestor măsuri e  cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi  fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

sursa: fluierul.ro

                                                      Pentru  conformitate, Ion N. Oprea

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania