Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Șfichiul zilei. Lusiana Drăgușin ne ridică din genunchi

Primit pentru publicare: 03 febr.2015.
Autor: Ion ISTRATE.
Publicat: 03 febr.2015.

 

Șfichiul zilei
Lusiana Drăgușin ne ridică din genunchi

Primim la redacție un mesaj de la prof. Lusiana DRĂGUȘIN, un gest care ne ridică din genenuchi,  stare pe care, din răutate, unii confrați  și-o imaginează, pentru că, încă, n-au citit Luceafărul și  rătăcesc pe ,,drumuri neglijate” (Lusiana Drăgușin).

Stimată redacţie,/ Deoarece LUCEAFĂRUL, revistă de opinie şi atitudine culturală, şi-a făurit un loc tot mai solid pe scena culturii româneşti, aş dori să propun textele din ataşament spre publicare./Revista se bucură de mare popularitate în rândul iubitorilor de frumos care au înţeles că rezistenţa unei naţiuni în faţa crizei este rezistenţa prin cultură;/Sunteţi minunaţi pentru ceea ce faceţi, cu stimă şi preţuire, profesor, Lusiana Drăguşin/

Sigur că Da…, prin cultură și educație Omul se îndepărtează de Natură (de starea animalică) și că prin afirmarea identității culturale ne asigurăm Verticalitatea, ca OM, ca NAȚIUNE. Și mai reținem de la Dvs, doamna prof. Lusiana Drăgușin, că Fericirea se păstrează, dar bucuria se împarte (Împărţim doar la doi, bucuria).

Mulțumim dragă doamnă, Lusiana DRĂGUȘIN!
Prezența Dumneavoastră în paginile publicației noastre, ne onorează!
Mesajul pe care l-am primit și poemele pe care le-am publicat (și cele ce vor urma) în revista noastră sunt un veritabil șfichi la adresa celor care nu citesc.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.593 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5